"הרגשתי שאני יכולה לבטא את קולי באופן ייחודי... בכל שיעור הגעתי עם חיוך לכיתה, ויצאתי עם חיוך גדול יותר"

תמונה נורית אגמי

"... בשנה האחרונה לקחתי שני קורסים שד"ר פריאל מנחה. כל כך נהנתי מהקורס "סדנה מוסיקלית- פזמונאי ישראל והתנ"ך: מנעמי שמר עד דני סנדרסון", שהחלטתי ללמוד איתו עוד קורס בסמסטר קיץ שנקרא "השתקפות התנך בזמר העברי".
ברצוני להמליץ על ד"ר פריאל מכמה סיבות. ראשית, עם תחילת המלחמה הוא יזם פרוייקט 'ד"ש עם שיר לחיזוק המורל' שבו תלמידי הכיתה משתפים בשיר עברי שעובר בתפוצה במייל, וכל זאת טרם תחילת הלימודים. יוזמתו המבורכת העניקה לכולם מפלט מוזיקלי יוצא דופן בשיתופים אישיים והקדשות ליקרים להם בצל המלחמה.
ד"ר פריאל מסוגל להסתכל בגובה העיניים לתלמידים על אף הידע הרב שלו בנושאים שונים כגון היסטוריה, מוסיקה, תנ"ך, מורשת, גיאוגרפיה, סוציולוגיה, תרבות, ועוד. הוא תמיד עונה על כל שאלה ומעניק יחס אישי לכל תלמיד ותלמידה.
אישיותו של ד"ר פריאל היא נדירה, הוא לא רק מדבר על ערכים כמו שותפות ואחדות - הוא מיישם אותם בכיתה במגוון דרכים עם התלמידים, עם סביבתו וזאת לצד המוסיקה. הוא בעל פתיחות להקשיב לדעות שונות משלו, לנהל שיח מכבד, לכן בעיניי הוא מרצה שלצד השונות בחברה הוא מצליח לצאת מהקופסא, ולהוות דוגמא לסטודנטים.
עוד לא פגשתי מורה שמאפשר לתלמידים לבטא את היכולות שלהם בכיתה דרך מוזיקה, כתיבה, הבעת דעה ועוד כישרונות שהיו נוכחים בכיתה שהוא איתר ונתן להם במה. כסטודנטית שלו הרגשתי שאני יכולה לבטא את קולי באופן ייחודי. כתלמידתו יצאתי עם חוויה חיובית, ידע נרחב בשלל תחומים, בעיקר בזכות תחושת ההשקעה והמקצועיות של ד"ר פריאל שניכרת בכל שיעור ושיעור. הייתה תחושה שהוא תמיד רוצה לתת מעבר, ובכל שיעור הגעתי עם חיוך לכיתה, ויצאתי עם חיוך גדול יותר. ללא ספק ד"ר פריאל ראוי לשבח זה!"

קורס 01-130 "סדנה מוסיקלית - פזמונאי ישראל והתנ"ך: מנעמי שמר עד דני סנדרסון" | ד"ר פריאל יוסף
קורס 01-034 "השתקפות התנך בזמר העברי" | ד"ר פריאל יוסף

תאריך עדכון אחרון : 16/09/2024